Gelegen in een nieuwe, luxueuze, groene woonwijk

Binnenduin ligt op het grondgebied van de vroegere gemeente Wijk aan Zee en Duin. De geestgronden aan de rand van de duinen werden gebruikt voor tuinbouw. De nieuwe en groene wijk Binnenduin aan de westkant van Beverwijk bestaat straks uit verschillende duurzame woningen.

In Binnenduin vindt u het!

Vanaf deze plek, en andere gebieden in de regio, werden duizenden kilo’s aardbeien, groenten en bloembollen via het Wijkermeer verscheept naar Amsterdam en naar het buitenland. Vanaf de jaren dertig verschoof het economische accent meer en meer naar de industrie, maar het tuindersverleden is in Binnenduin nog zichtbaar en voelbaar. Dankzij het beeldkwaliteitsplan voor de nieuwe wijk blijft dat ook zo.

Interesse?
Bekijk het aanbod

Schrijf voor 14 oktober – 12.00 uur in
op de woning van uw voorkeur

Prachtige plek om te wonen

Duurzaam en rustig

De nieuwe en groene wijk Binnenduin aan de westkant van Beverwijk bestaat straks uit verschillende duurzame woningen. Het karakter van de wijk sluit aan bij de kenmerken van het tuindersgebied. Met rustige straatjes, vele slootjes en rondom hagen is het een prachtige plek om te wonen. Het ligt verborgen achter de bestaande bebouwing, maar nabij voorzieningen en uitvalswegen. In deze gewilde wijk wordt de Vierschaar gerealiseerd: 12 geschakelde villa’s met bijzondere klasse.

Kom je mee naar buiten?

Genoeg te beleven

De nabije omgeving van Binnenduin heeft veel te bieden. Geniet van het strand van Wijk aan Zee; van de rust, sportieve avonturen, de wind, de zon, de horeca. Geniet van een van de grootste natuurgebieden van Nederland: het Noordhollands Duinreservaat heeft een oppervlak van ruim 5.300 hectare en loopt van Wijk aan Zee tot aan Schoorl. Geniet van Recreatiegebied Spaarnwoude, met wandelroutes en routes voor mountainbikers, en waar u kunt golfen, skiën en boogschieten. Of geniet van het Uitgeestermeer, voor alle soorten watersport.

Bereikbaarheid

Wonen op een toplocatie

U woont straks in een rustige, groene omgeving, met allerlei voorzieningen onder handbereik. Op loopafstand vindt u een bescheiden winkelcentrum, met een kleine supermarkt, een uitstekende slager, bakker en groenteman én een kaaslegende die levert aan gerenommeerde restaurants in heel Nederland. Maar liefst 4 basisscholen (Montessori, openbaar en bijzonder) bevinden zich op een steenworp afstand. Voortgezet onderwijs in allerlei soorten is op 10 minuten fietsen prima bereikbaar. Vanaf Binnenduin bent u zó bij station Beverwijk, op de A9 of A22 en in nog geen half uur in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en op Schiphol.

Geïnteresseerd?

Bekijk het actuele aanbod en meldt u aan op de reservelijst of neem contact op met een van de makelaars.

Bekijk het aanbod

VERKOOP

VERKOOP

ONTWIKKELING & REALISATIE

ARCHITECT